Sammenlign eiendomsmeglere i Bjerke

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Eiendomsmegler Vest
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Sørmegleren
Sne Eiendom
Stray & Co
EiendomsMegler 1
Notar
Eiendomsmegler Bergen
Proaktiv
Nordvik
Attentus Eiendomsmegling
DNB Eiendom

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Bjerke


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Bjerke bydel rektangel bilde
Bjerke bydel lite bilde 1
Bjerke bydel lite bilde 2
Bjerke bydel stort bilde

For deg som skal selge bolig på Bjerke

Skal du selge bolig på Bjerke kan det være smart å få frem det positive med bydelen. Bjerke er en av Oslos minste bydeler, men er også en bydel som vokser raskt. Området blir også mer og mer populært blant familier. Bjerke ligger i ytre øst i Oslo, og her finner du mange barneskoler og videregående, og ikke minst gode forbindelser med kollektiv transport. Både t-bane og buss gjør det enkelt å ta seg rundt, blant annet til sentrum av hovedstaden.

Kort vei til skolen

Det er også en god idé å trekke frem nærheten til skolene i området. Du finner for eksempel seks grunnskoler her, samt Oslos største videregående skole, som heter Kuben vgs. I tillegg er skolene tett knyttet opp til gode sports- og aktivitetstilbud, med kunstgressbaner, svømmehall og ishockey.

Bydelen med store kontraster

Bjerke er en bydel der du finner mange kontraster. Her finnes det store eneboliger, drabantby med gode forbindelser til sentrum og mange lokale butikker. Det er mange tiltak i sving for å skape samhold gjennom både idrett og kulturtilbud. Tilbudene i bydelen satser på å inkludere både barn og eldre i lokalsamfunnet, og har aktiviteter for de aller fleste. I tillegg er bydelen rik på kultur, med mange innbyggere av innvandrerbakgrunn. Dette er en del av Oslo som blir mer og mer populær. Her kan du selge bolig til blant annet småbarnsfamilier som ønsker å bo i et hyggelig område med kort vei til sentrum

På Meglersiden kan du finne eiendomsmegler

Meglersiden er et godt utgangspunkt når du skal selge bolig på Bjerke. Du kan legge igjen informasjonen din, så får du uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som kjenner byen, og som kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Meglersiden gjør det lettere å finne din fremtidige eiendomsmegler. Vi samarbeider med en rekke store meglerhus, og du kan velge det som passer deg best.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.