Sammenlign eiendomsmeglere i Bøler

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Nordic Bolig
Nordvik
Exbo
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Dialog
Meglerhuset Eiendom
Foss & Co
Møre Eiendomsmeling
Heimdal Eiendomsmegling
Notar
Aasen Eiendomsmegling
RE/MAX

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Bøler


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Bøler bydel rektangel bilde
Bøler bydel lite bilde 1
Bøler bydel lite bilde 2
Bøler bydel stort bilde

Tips for å selge bolig på Bøler

Skal du selge bolig på Bøler kan det være fint å få frem alt det positive rundt bydelen. Bøler ligger sydøst i Oslo, og grenser til naturvakre Østmarka. Området hører til Østensjø og i nærheten finner du Østensjøvannet og Nøklevann. Bydelen er en vakker drabantby med omtrent 15 000 innbyggere. Navnet kommer av Bøler Gård, som fortsatt er vel bevart og ligger rett ved Bøler T-banestasjon.

En bydel perfekt for barnefamilier

Mange har gode barndomsminner fra dette området, og det er perfekt å selge bolig på Bøler til familier som vil lage sine egne minner og tradisjoner. Med nærhet til Østmarka, er dette området å velge for de som liker å nyte naturen, med gode muligheter for skogturer om sommeren og skiturer om vinteren. Hver vinter er det gode skiløyper som passer både store og små.

Med kort vei til sentrum

Med T-banestasjonen på Bøler er det gode forbindelser til resten av Oslo, som gjør det enkelt og raskt å komme seg til både jobb og sentrum. I området finner du en rekke leiligheter perfekt for par eller familier. Det er dessuten gode lokale muligheter for både idrett og shopping, med Bøler flerbrukshall, svømmehall og kjøpesenter like i nærheten. Området tilbyr altså det man trenger, om man ikke ønsker å måtte reise til sentrum.

Start prosessen med å finne megler på Meglersiden

Dersom du vil selge bolig på Bøler, kan du enkelt starte din prosess ved å bruke Meglersiden. Her kan du bli satt i kontakt med en rekke gode eiendomsmeglere som er lokalt kjent i området ditt. Du legger inn informasjon om hva slags bolig du ønsker å selge, og så får du helt uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere. Da kan du enkelt velge en som passer deg, og som kjenner området godt.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.