Sammenlign eiendomsmeglere i Gamle Oslo

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Fana sparebank Eiendom
Meglergaarden
Stray & Co
Krogsveen
Estate
Notar
Z Megleren
Aktiv
Best Eiendomsmegler
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Heimdal Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Gamle Oslo


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Du selger ikke bare boligen, men også bydelen

Gamle Oslo er en sjarmerende bydel i sentrum av Oslo, og er et perfekt nabolag for de som ønsker kort vei til det aller meste i byen. Her er det gode forbindelser med kollektiv transport, og i tillegg lett å komme seg rundt til fots. Denne bydelen består av mange ulike nabolag. Blant annet koselige Vålerenga og Kampen, flerkulturelle Grønland og Tøyen, i tillegg til flere øyer. Dette er blant annet Hovedøya og Nakkholmen. Det er med andre ord et variert område med masse å tilby.

Hipt og trendy i sentrumsnære strøk

I Gamle Oslo finnes blant annet Gamlebyen og Grønland, som er sentrumsnære perler. Her er det massevis av spennende lokale butikker, med mange innslag fra andre kulturer. Ønsker du å selge til de som liker å bo i sentrum med et levende byliv? Da bør du få frem de hippe og kule barene, alle tilgjenglige kafeer og restauranter som ligger i området. Gamlebyen er perfekt for yngre kjøpere som vil være der det skjer.

Et poplulært sted å bo for barnefamilier

Det er ikke bare byliv og bygårder man finner i Gamle Oslo, men også nærhet til naturperler. Det er lett å ta seg til øyene som ligger utenfor byen, som er en del av dette området. Dit går det rutebåter, vinter som sommer. Det er perfekt å ta turen ut til for eksempel Hovedøya en varm sommerdag for bading og piknik. Mange av øyene utenfor byen er svært familievennlige, der barna kan leke dagen lang. Med andre ord er det også populært for barnefamilier å velge dette strøket i Oslo.

Finn eiendomsmegler når du skal selge bolig i Gamle Oslo

Hos Meglersiden kan du enkelt få hjelp til å selge din bolig. Her er det et spekter av eiendomsmeglere med gode kunnskaper om ditt nabolag, som kjenner byen godt. Velger du å legge inn informasjon om hva slags bolig du vil selge, vil du få uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som kan hjelpe deg videre.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.