Sammenlign eiendomsmeglere i Grefsen

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Garanti
Dialog
Fana sparebank Eiendom
Eiendomsmegler Vest
Bjørgvin Eiendomsmegling
Verdi Eiendomsmegling
&Partners
Proaktiv
EIE Eiendomsmegling
Nordvik
Meglerhuset Nylander
Rede Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Grefsen


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Grefsen bydel rektangel bilde
Grefsen bydel lite bilde 1
Grefsen bydel lite bilde 2
Grefsen bydel stort bilde

For boligselgere på Grefsen

Det kan være smart å få frem at Grefsen er et strøk som ligger i Bydel Nordre Aker i Oslo, og grenser mot Kjelsås i nord. I nærheten har du også Disen, Lofthus og Grefsenåsen. Mot vest finner du Akerselva, og sørover ligger Nydalen og Storo. Med andre ord, som boligselger på Grefsen kommer det godt med at det er kort vei til populære områder, og kort vei til sentrum av byen.

Populært blant barnefamilier

Det er populært for blant annet barnefamilier å velge å bo på Grefsen, Så tenkt på målgruppen du skal selge til. Få frem at det er gode turmuligheter, for eksempel opp til Grefsenkollen, i tillegg til barneskoler, ungdomsskole og videregående skole. Det er store grøntområder, som er et klart pluss når man bor så nær byen. I tillegg er gatene lite trafikkerte, slik at barn trygt kan leke ute. Det er mye tomannsboliger og villaer her, også populært blant familier som trenger litt større plass til å boltre seg. Så få frem karakter

Sentralt og variert område

Grefsen er perfekt for den som vil bo et sted med mange muligheter for ulike aktiviteter. Nordover finner du for eksempel populære Teknisk Museum, og rund Maridalsvannet er det perfekt å gå turer både sommer og vinter. Dessuten er det kort vei til Storo, der man kan handle uten å måtte reise til sentrum av Oslo.

Eiendomsmegler for salg av bolig på Grefsen

Hos Meglersiden kan du legge inn informasjon om boligen du ønsker å selge, og deretter får du helt uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som vil hjelpe deg med å selge din bolig. Her kan du velge den megleren du synes passer deg best, slik at du får en enkel og grei salgsprosess. Det er mange gode meglerhus som er representert hos Meglersiden, og du bruker siden som et kontaktpunkt mellom deg og meglerne. Slik er det enkelt å få satt i gang salget.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.