Sammenlign eiendomsmeglere i Grorud

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Dialog
Best Eiendomsmegler
Meglerhuset Nylander
&Partners
Stray & Co
Sne Eiendom
Heimdal Eiendomsmegling
Skivik & Co
Meglerhuset Eiendom
Bjørgvin Eiendomsmegling
EiendomsMegler 1
Exbo

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Grorud


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Grorud bydel rektangel bilde
Grorud bydel lite bilde 1
Grorud bydel lite bilde 2
Grorud bydel stort bilde

En. bydel som passer for alle

Grorud er en del av Groruddalen, der du finner strøk med både villaer, blokker og rekkehus. Det er altså stor variasjon av type boliger, og interessante funn for både unge, familier og eldre. Fra gammelt av var dette et industritettsted, men området har hatt en kraftig utvikling og er blitt en del av Stor-Oslo. Her er det 150 ulike nasjonaliteter representert blant de som bor der. Nær Grorud finnes områder som Ammerud, Kalbakken og Romsås.

En bydel i utvikling

Grorud er en del av Oslo som stadig er i utvikling. Med mange innflyttere fra andre land, samt lokale prosjekter for kulturtilbud og idrett, er det mye som skjer i dette området. Det satses en god del på å engasjere de unge i aktiviteter som kunst, musikk og sport. Ved nedre Grorud finner du Groruddalen skole og i øvre Grorud finnes idrettsparken med flere fotballbaner. Det er verdt å trekke frem at denne bydelen har fått utdelt pris for sitt arbeid for sine lokale prosjekter.

Gode forbindelser til sentrum

En klar fordel med Grorud er at området har gode forbindelser med kollektiv transport. Slik er det enkelt å reise til sentrum av Oslo, eller andre steder med T-bane eller buss. Denne bydelen har altså perfekt beliggenhet for de som vil bo litt rimeligere i utkanten av byen, men fortsatt ha muligheten til å komme seg dit man ønsker så enkelt som mulig.

Finn din eiendomsmegler hos Meglersiden

Dersom du skal selge bolig på Grorud, kan du finne din eiendomsmegler hos Meglersiden. Du legger inn informasjon om boligen du ønsker å selge, og deretter får du uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere med gode kunnskaper om ditt lokalområde. Her finner du representanter fra store eiendomskjeder, og du kommer enkelt i kontakt med de som kan hjelpe deg best under salgsprosessen.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.