Sammenlign eiendomsmeglere i Lambertseter

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Eiendomsmegler A
Fana sparebank Eiendom
Dialog
Aasen Eiendomsmegling
EiendomsMegler 1
Møre Eiendomsmeling
Rede Eiendomsmegling
RE/MAX
Kaland & Partners
Eiendomsmegler Bergen
DNB Eiendom
Foss & Co

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Lambertseter


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Lambertseter bydel rektangel bilde
Lambertseter bydel lite bilde 1
Lambertseter bydel lite bilde 2
lambertseter bydel stort bilde

Hva bør du få frem ved Lambertseter

Skal du selge bolig på Lambertseter er det mye å trekke frem fra denne drabantbyen som ligger på en høyde i Oslo øst, med utsikt over Østmarka og Oslofjorden. Selve utbyggingen skjedde fra omtrent 50-tallet, og har utviklet seg til å bli et koselig område som en del av Bydel Nordstrand. En bolig på Lambertseter er perfekt for de som vil bo i et åpent område, da dette området er konstruert med fokus på åpne samlingssteder, uten trange gater og lukkede områder. Leilighetene her er ofte mellom 40 og 90 kvadratmeter, og er perfekt for familier som vil bo i hyggelige strøk med nærhet til Oslo.

En bydel for hele familien

Med mange leiligheter på tre og fire rom er det perfekt for familier. Her kan man enkelt finne familieaktiviteter i nærområdet. Om vinteren er det moro å dra i akebakken Griser'n, og like ved finnes fotballbaner, tennisbaner, skøytebaner og bryteklubb. En klar fordel er at det også er enkelt å få unnagjort handleturen på Lambertseter senter.

Nærhet til det meste

Med T-banen kommer man seg enkelt rundt i området og ned til sentrum. Dette gjør bydelen til et perfekt sted for de som ønsker å bo i utkanten av sentrum, men ønsker å enkelt komme seg til jobb i byen. Ønsker du å selge til familier, bør du få frem at Lambertseter har videregående og barne- og ungdomsskole, om er en klar fordel for de som vil ha kort skolevei.

Når du skal selge og trenger eiendomsmegler

Går du inn på Meglersiden når du vil selge din bolig på Lambertseter, kan du enkelt finne kunnskapsrike eiendomsmeglere som kjenner alle disse fordelene ved Lambertseter, og vet hvilke målgrupper man skal henvende seg til. Du legger inn informasjon om boligen din, og så får du helt uforpliktende tilbud fra meglere. Slik blir salgsprosessen enkelt satt i gang, og du kan velge den megleren som passer best for deg.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.