Sammenlign eiendomsmeglere i Majorstuen

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


EIE Eiendomsmegling
Møre Eiendomsmeling
Fjordane Eiendomsmegling
Frem Eiendomsmegling
EiendomsMegler 1
Kaland & Partners
Meglerhuset
Dialog
Sørmegleren
Eiendomsmegler A
Bjørgvin Eiendomsmegling
Z Megleren

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Majorstuen


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Majorstuen bydel rektangel bilde
Majorstuen bydel lite bilde 1
Majorstuen bydel lite bilde 2
Majorstuen bydel stort bilde

Majorstuen

Majorstuen hører til bydel Frogner, i Oslo indre by. Her er det mange typiske bygårder med leiligheter av ulik størrelse, og i ulike prisklasser. På den ene siden har du Frognerparken, mens mot andre siden går veien mot Marienlyst og i nærheten ligger Universitetet i Oslo, på Blindern.

Sentral beliggenhet midt i byen

Det er mange unge som velger å bosette seg på Majorstuen, ettersom dette området ligger svært sentralt, og nær shoppinggatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Dessuten er det kort vei til restauranter og utesteder som trekker yngre målgrupper. Trikk og T-bane gjør det svært enkelt å komme seg rundt i byen, også opp til Holmenkollen og skiløypene i Marka. Dette er en god kombinasjon av urbanitet og nærhet til naturen og gode turmuligheter.

Hvem er dine kjøpere?

Majorstuen har leiligheter i høy prisklasse, mange eldre, klassiske leiligheter i hyggelige bygårder med hage. Men det er stor variasjon i standard, du finner også svært moderne og lekre leiligheter i nyere bygg. Avhengig av hva slags bolig du selger, kan du vurdere sammen med din eiendomsmegler hvilken målgruppe som er best å rette seg mot.

Finn din eiendomsmegler enkelt hos Meglersiden

Det er enkelt å gå i gang med salgsprosessen når du starter prosessen gjennom Meglersiden. Du starter ved å legge inn informasjon om boligen du ønsker å selge, og deretter mottar du uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere fra velkjente meglerhus. Slik kan du velge den megleren som har lokalkunnskaper om Majorstuen og som kjenner markedet svært godt. Dessuten kan du lese deg opp på tips ved boligsalg dersom du ønsker mer informasjon.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.