Sammenlign eiendomsmeglere i Nordstrand

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Estate
Notar
Meglergaarden
Møre Eiendomsmeling
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Krogsveen
Fjordane Eiendomsmegling
Foss & Co
Attentus Eiendomsmegling
Verdi Eiendomsmegling
Aasen Eiendomsmegling
Eiendomsmegler A

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Nordstrand


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Nordstrand bydel rektangel bilde
Nordstrand bydel lite bilde 1
Nordstrand bydel lite bilde 2
Nordstrand bydel stort bilde

Når du skal selge en bolig på Nordstrand

Nordstrand ligger veldig vakkert til, og har utsikt utover Oslofjorden. Bydelen ligger sør for sentrum av Oslo, og i dette området finner du blant annet Ekeberg, Bekkelaget, Ljan og Brattlikollen for å nevne noen. Her er det perfekt og både selge leilighet og enebolig, i og med at det er attraktivt marked for kjøpere.

Barnevennlige Nordstrand

Skal du selge bolig på Nordstrand, er det lurt å tenke på hvilken målgruppe du vil henvende deg til. Fordi Nordstrand har mange hyggelige boligfelt og er et rolig strøk, er det også ypperlig for barnefamilier. Her kan man enten gå for de mindre boligene for små familier, eller stort hus for de som trenger å boltre seg litt. Få frem nærhet til skole, butikker og fritidsaktiviteter, som er fasiliteter mange setter pris på.

Enkelt å pendle til byen

Det er dessuten svært enkelt å pendle til Oslo sentrum, med både tog, buss og trikk som tar deg inn til byen. Dermed er det et godt alternativ for de kjøperne som gjerne vil bo nær byen, men også vil ha litt avstand og et mer familievennlig og rolig område å bo i. Med kort vei til både badeplasser, turmuligheter og den vakre fjorden, er Nordstrand et populært område. Det er relativt høye boligpriser her, men rimeligere enn det man finner nærmere sentrum.

Finn eiendomsmegler hos Meglersiden når du skal selge

Dersom du ønsker å komme i gang, og vil gjøre det så enkelt som mulig å selge bolig, kan du ta i bruk Meglersiden. Her legger du inn informasjon om boligen du vil selge, og så får du uforpliktende tilbud fra interesserte meglere. Slik kan du velge den megleren du synes passer best. For eksempel kan du fokusere på en megler som har gode lokale kunnskaper om bydelen, og som kjenner markedet godt.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.