Sammenlign eiendomsmeglere i Østensjø

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Eiendomsmegler Bergen
Exbo
Privatmegleren
Dialog
Fjordane Eiendomsmegling
Verdi Eiendomsmegling
Z Megleren
Skivik & Co
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Garanti
Attentus Eiendomsmegling
Meglerhuset

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Østensjø


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Østensjø bydel rektangel bilde
Østensjø bydel lite bilde 1
Østensjø bydel lite bilde 2
Østensjø bydel stort bilde

For deg som skal selge bolig på Østensjø?

Skal du selge boligen din på Østensjø, kan det lønne seg å finne noen som ønsker bo nær turområder. Med sin beliggenhet sørøst i Oslo ytre by, ligger boligene på Østensjø nær Østmarka, et populært turområde for innbyggerne i bydelen. Her bor man både nær sentrum og naturen, et klart trekkplaster for de som ønsker å ha alt. Bydelen har en blanding av både eldre og unge, og lokale tilbud som er attraktive for mange aldersgrupper.

Mange bomuligheter på Østensjø

Østensjø er en bydel som består av flere drabantbyer, som for eksempel Manglerud, Bogerud og Oppsal. Her finner du Østensjøvannet, med høydedrag rundt, perfekt for turer. Dessuten er det idrettsanlegg, lysløyper og en liten slalåmbakke. For familier som ønsker kort vei til fritidsaktiviteter, er det mange fordeler ved å bo i denne bydelen. Skal du selge bolig på Østensjø, er det altså mange målgrupper å henvende seg til. For familier som ønsker større plass, er det villaer og rekkehus. I tillegg er det flere blokker med leiligheter for de som ser etter noe litt mindre og rimeligere.

Enkelt å komme seg frem

En fordel for mange er at to av T-banens linjer går gjennom Østensjø, nemlig Østensjøbanen og Lambertseterbanen. Mange leter etter et sted der de kan bo i nærheten av natur og i tillegg har enkel vei til jobb, for eksempel i Oslo sentrum. Det kan være smart å trekke frem fordelene ved de gode reisetilbudene med t-banen.

Eiendomsmegler hos Meglersiden

Det trenger ikke være vanskelig å komme i kontakt med den eiendomsmegleren som kan hjelpe deg best. Skal du i gang med salg av boligen din på Østensjø, kan du helt enkelt legge inn informasjon hos Meglersiden, og deretter få helt uforpliktende tilbud fra meglere. Disse kjenner lokalområdet ditt, og vet hvordan man går frem for best mulig salg.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.