Sammenlign eiendomsmeglere i Sagene

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Proaktiv
Nordvik
Best Eiendomsmegler
Aktiv
Fjordane Eiendomsmegling
Exbo
Sne Eiendom
Rede Eiendomsmegling
Eiendomsmegler A
Attentus Eiendomsmegling
EIE Eiendomsmegling
EiendomsMegler 1

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Sagene


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Sagene bydel rektangel bilde
Sagene bydel lite bilde 1
Sagene bydel lite bilde 2
Sagene bydel stort bilde

Populært å bo på Sagene

Sagene er en svært populær og koselig bydel i Oslo. Den ligger langs Akerselva, på Oslos indre østkant. Her er man kun omtrent 3 kilometer fra Oslo sentrum, og har koselige butikker, kaféer, småhus og parker rett i nærheten. Dette er et område som blir mer og mer attraktivt, og dermed er prisene også en del høyere. Rundt finner du også Bjølsen, Iladalen og Torshov, blant annet.

Du selger ikke bare boligen, men også Sagene

Sagene er et område der du finner mange koselige leiligheter i flotte bygårder, men også små gater med gamle trehus. Her er det kort vei til den store parken Iladalen, og du finner alt du trenger i de lokale butikkene i området. Dette er et attraktivt boligområde for yngre, og også barnefamilier. Det er enkelt å komme seg ut på tur, og man er samtidig nære sentrum av byen. Det er gode forbindelser med trikk og buss.

Selg inn dine favoritter på Sagene

Når du skal selge bolig på Sagene, er det mange positive ting å trekke frem fra dette området. Gåturer langs den brusende Akerselva er populært, og man kan gå hele veien opp til Maridalen. Dessuten er det mange smågater å oppdage i nabolaget, med koselige små hus og kaféer. Dette er virkelig et attraktivt område for mange!

Sjekk ut Meglersiden for en god eiendomsmegler

Det er enkelt å komme i kontakt med kunnskapsrike eiendomsmeglere på Meglersiden. Når du starter prosessen, legger du bare inn litt informasjon om den boligen du ønsker å få solgt, deretter får du uforpliktende tilbud. Da kan du finne en eiendomsmegler som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Disse har gode kunnskaper om de ulike nabolagene og målgruppene du kan selge til i Oslo. Du kan altså bruke Meglersiden som et kontaktpunkt mellom deg og megleren.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.