Sammenlign eiendomsmeglere i Sinsen

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Estate
Eiendomsmegler Bergen
EiendomsMegler 1
Meglerhuset
Sørmegleren
Aktiv
&Partners
Notar
Sne Eiendom
Proaktiv
Stray & Co
Exbo

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Sinsen


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Sinsen bydel rektangel bilde
Sinsen bydel lite bilde 1
Sinsen bydel lite bilde 2
Sinsen bydel stort bilde

Boligsalg på Sinsen

Sinsen ligger sentralt til, og som del av bydel Grünerløkka og Bjerke i Oslo, er det et attraktivt område for de som ønsker å bo nær Oslos travle gater, men til en rimeligere pris enn de aller mest sentrale boligområdene. Som selger er det flott å kunne trekke frem den korte veien til Carl Berners Plass, som er et populært strøk, med gode forbindelser med buss og T-bane.

Litt byliv, litt grønn natur

For de som ønsker litt byliv og litt grønn natur, er Sinsen et godt valg. Her er det kort vei til de søte kolonihagene, og store Torshovdalen. Du finner også mindre parker som Peer Gynt-parken og Sinsenparken i området. Dette kommer godt med, siden områdene rundt Sinsen er nær bilveier som Sinsenveien og Trondheimsveien.

Hvordan bor man på Sinsen?

Sinsen består av vestre, midtre og østre del, der man har ulik bebyggelse og du kan presentere det som karakteriserer din bolig når du skal selge. Blant annet kan man trekke frem byleilighetene som ligger i blokker i Vestre del, som er nær nabo til Carl Berners Plass, Rosenhoff og Torshovdalen. Ved midterste del finner man småhus i Sinsen Hageby, nabo til Hasle og Løren. Og i øst ligger det boligblokker, med Disen, Nordre Åsen og Refstad som nabo.

Finn din perfekte eiendomsmegler

Når du skal selge bolig på Sinsen, er det lurt å sjekke ut mulighetene hos Meglersiden. Her gjøres prosessen enklere, og bedre for deg ved at du kan få uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som vil hjelpe deg under salget. Du går frem ved å legge inn informasjon om boligen du har lyst til å selge, så vil du deretter bli kontaktet med tilbud. Da kan du velge den megleren som kjenner ditt område best, og vet hvordan man får mest mulig ut av salget.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.