Sammenlign eiendomsmeglere i St. Hanshaugen

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Meglerhuset Eiendom
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Rede Eiendomsmegling
Bjørgvin Eiendomsmegling
Kaland & Partners
Jenssen & Bolle Eiendomsmegling
Foss & Co
&Partners
Fana sparebank Eiendom
EIE Eiendomsmegling
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Z Megleren

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden St. Hanshaugen


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Selge på St. Hanshaugen?

St. Hanshaugen ligger i sentrum av Oslo og er et område med både park, gode forbindelser til resten av byen, restauranter og flotte leiligheter. Området bærer preg av modernitet og innbyggernes interesse for arkitektur, mat og kultur. Skal du selge boligen din på St. Hanshaugen, kan du fokusere på stedets grønne og åpne preg, som strekker seg fra sentrum, opp mot Ullevål og Marienlyst. Her finner du en rekke flotte leiligheter, i koselige bygårder som ofte har hage og balkonger. Det er kort vei å gå til områder som Bislett og Grünerløkka.

Grønne St. Hanshaugen

Midt på St. Hanshaugen finner du nettopp denne, som ikke kun er navnet på bydelen, men også den grønne parken som er et fantastisk utsiktssted. På toppen ser du utover mot Oslofjorden, et populært sted å gå turer og ta seg en kopp kaffe eller piknik om sommeren. Dette er parken som er perfekt for de som liker utendørs trening, med utendørsgym og stier for joggere. For kanskje dine kjøpere er av den sporty typen, men som vil bo sentrumsnært? Husk å få frem det du liker med bydelen til dine potensielle kjøpere.

Urbant og koselig midt i byen

St. Hanshaugen er populært blant yngre mennesker, i tillegg til en rekke småbarnsfamilier. Området har mange kaféer og restauranter, og det åpner stadig nye, spennende barer og butikker. Stedets sjarm finnes blant annet i disse små, lokale butikkene og kaféene som uttrykker St. Hanshaugens urbanitet og samtidig er koselige samlingssteder. Området har blitt svært ettertraktet, og er et sted man betaler litt ekstra for et sentralt og hyggelig boligstrøk.

Få hjelp med å selge din bolig fra lokalkjent eiendomsmegler

Hos Meglersiden kan du enkelt komme i kontakt med gode eiendomsmeglere som kjenner ditt lokalområde godt. Du fyller ut informasjon om boligen du ønsker å selge, så mottar du uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere. Meglersiden fungerer som et kontaktpunkt mellom deg og din megler. Slik kan du gå i gang med salget av boligen din helt enkelt.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.