Sammenlign eiendomsmeglere i Stovner

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


EIE Eiendomsmegling
Eiendomsmegler Bergen
Skivik & Co
Sørmegleren
Notar
Best Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Aktiv
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Jenssen & Bolle Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Stovner


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Stovner bydel rektangel bilde
Stovner bydel lite bilde 1
Stovner bydel lite bilde 2
Stovner bydel stort bilde

Attraktive Stovner

Nordøst i Oslo ligger Stovner, et attraktivt strøk i Oslo, der man finner både villastrøk og leiligheter. Stovner grenser til Nittedal, Skedsmo og Lørenskog, og ligger nær Østmarka. Beliggenheten er altså perfekt med tanke på de som ønsker å ha et sted å bo som er litt i utkanten av sentrum av Oslo, og nær naturen. Som boligselger bør du få frem hva som karakteriserer din bolig og området rundt.

Bomulighetene på Stovner

Siden Stovner er inndelt i mindre regioner, er det mye å velge mellom for de som ønsker å bo i dette området. Som boligselger på Stovner, bør du fokusere på de tingene du synes er aller best med ditt område. For eksempel på Vestli er det en rekke terrasseblokker og rekkehus, perfekt for de som ønsker en mindre bolig til en rimeligere penge enn en enebolig. Haugenstua og Smedstua er passende for målgruppen som vil ha leilighet i blokker. Det er mye ny bebyggelse på Stovner, og dersom din bolig er nyoppusset er dette et godt salgsargument.

Bydelen med nærhet til det meste

Det er verdt å trekke frem nærheten til Østmarka for de som liker turer i skogen, samt enkel transport med T-banen, som har flere stasjoner i Stovnerområdet. Det er ikke lange reiseveien hverken ut i skogen eller inn til Oslo sentrum, noe mange verdsetter når de ser etter bolig. Dessuten er det gode lokale tilbud innen idrett. Det kan også være bra å få frem Stovner senter, der man enkelt får unnagjort handleturene.

Finn eiendomsmegler for din bolig

Skal du selge boligen din på Stovner, er det praktisk å få uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere gjennom Meglersiden. Du legger inn litt informasjon om boligen din, og deretter kommer tilbudene. Da kan du velge en eiendomsmegler som kjenner ditt nabolag, og vet beste måten å presentere det for fremtidige kjøpere. Da har du muligheten til å skape et samarbeid for en god salgsprosess.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.