Sammenlign eiendomsmeglere i Torshov

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Jenssen & Bolle Eiendomsmegling
Z Megleren
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Exbo
Eiendomsmegler A
Attentus Eiendomsmegling
Møre Eiendomsmeling
Kaland & Partners
Rede Eiendomsmegling
Notar
Meglerhuset Eiendom
Verdi Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Torshov


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Torshov bydel rektangel bilde
Torshov bydel lite bilde 1
Torshov bydel lite bilde 2
Torshov bydel stort bilde

Å selge bolig på Torshov

Torshov, som ligger nord for Grünerløkka har de siste årene blitt et svært attraktivt boligstrøk. Her finnes leiligheter i hyggelige bygårder.Stedets nærhet til populære områder, og kort vei til sentrum, er en av flere grunner til at mange er på utkikk etter leiligheter her.

Du selger ikke bare boligen, men hele Thorshov

Torshov har utviklet seg til å bli et hipt og kult strøk, med mange restauranter og barer. Man finner for eksempel populære Hva Skjer her, som er et trekkplaster for yngre målgrupper. Dette er både restaurant og utested. Det er også en rekke flotte parker, som er populære om sommeren. Torshovdalen, Torshovparken og Haarklous plass ligger i nærheten, i tillegg til Akerselva som renner gjennom området. Så pass på å selge inn alt det Torshov har å by på

Populært å bo på Torshov

Torshov har definitivt blitt et svært populært område, og skal du selge bolig her er det mange positive aspekter å trekke frem for dine eventuelle kjøpere. Ikke bare er det tett til sentrum, og de andre bydelene i indre Oslo, men også kort vei til utkanten og naturen som er et stort pluss. Det er gode muligheter for å gå turer og dra ut i Marka med Torshov som utgangspunkt. Finn tips og triks til hva som bør fokuseres på, og inspirasjon til salget hos Meglersiden.

Finn den rette eiendomsmegleren for deg

Det er enkelt å finne eiendomsmegler hos Meglersiden. Her legger du inn informasjon om boligen du har lyst til å selge. En rekke kunnskapsrike eiendomsmeglere er klare for å hjelpe deg videre i prosessen. De sender deg uforpliktende tilbud, slik at du kan velge den som er rett for deg. Det er mye lokal kunnskap, og meglere som kjenner både boligmarkedet og byen godt. Meglersiden fungerer enkelt og greit som kontaktpunktet mellom deg og eiendomsmeglerne.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.