Sammenlign eiendomsmeglere i Ullern

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Nordic Bolig
Skivik & Co
Fjordane Eiendomsmegling
Fana sparebank Eiendom
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Dialog
Attentus Eiendomsmegling
Eiendomsmegler Bergen
Meglerhuset Nylander
Privatmegleren
Proaktiv
Meglerhuset

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Ullern


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Ullern bydel rektangel bilde
Ullern bydel lite bilde 1
Ullern bydel lite bilde 2
Ullern bydel stort bilde

Fordelene med Ullern

Ullern er et attraktivt boligstrøk på vestkanten i Oslo, og her kan du få til et godt salg ved å fokusere på de mange fordelene ved å bo her. Denne bydelen omfatter blant annet områdene Skøyen, Bestum og Montebello, som er kjent for sine eneboliger, villaer, samt moderne leiligheter. Her er det mange ulike ting å trekke frem, som nærhet til naturen, kort vei til jobb, og Skøyen som har forbindelser til trikk, buss og tog.

Vestkanten på sitt beste

Ullern er altså en bydel som tilbyr attraktive forhold til de fleste, spesielt de som ønsker å betale en høyere pris for et koselig sted å bo. Bor du på Ullern har du for eksempel veldig kort vei til flotte Frognerparken. I tillegg er det gode muligheter for turer til fots og på ski i Nordmarka. Områdene som er en del av Ullern byr på koselige boligstrøk, og familievennlige villaer med god plass.

Kort vei til det meste

Skal du selge på Ullern er det svært heldig å kunne vise til den korte avstanden til sentrum av byen. For yngre kjøpere kan for eksempel Skøyen være attraktivt, med moderne leiligheter og sentral beliggenhet i forhold til Frogner og Oslo sentrum. Dessuten ligger den populære Ullern Videregående i denne bydelen, som jo er perfekt for de som har barn.

Velg rett eiendomsmegler hos Meglersiden

Dersom du leter etter eiendomsmegler for salget av boligen din på Ullern, kan du bruke Meglersiden. Enkelt og greit legger du inn informasjon om boligen, og deretter vil du motta uforpliktende tilbud fra kunnskapsrike meglere som kjenner området ditt godt. Dermed finner du den som passer deg best, slik at det blir en god og smidig salgsprosess.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.