Sammenlign eiendomsmeglere i Ullevål

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Aasen Eiendomsmegling
EIE Eiendomsmegling
Eiendomsmegler Vest
Eiendomsmegler A
DNB Eiendom
Estate
EiendomsMegler 1
Meglerhuset
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Privatmegleren
Nordic Bolig
Verdi Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Ullevål


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Ullevål bydel rektangel bilde
Ullevål bydel lite bilde 1
Ullevål bydel lite bilde 2
Ullevål bydel stort bilde

Sentrale Ullevål

Ullevål er et attraktivt boligstrøk i Oslo, med gode forbindelser til sentrum, gode turmuligheter og kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, Ullevål Sykehus og Ullevål Stadion. Her er det både leiligheter, rekkehus og villaer, perfekt for unge, eldre og familier som ser etter noe sentralt men samtidig avsidesliggende i koselige strøk. Når du skal selge er det viktig å få frem hva som skiller din bolig fra andre, og treffe riktig målgruppe

Dine favoritter på Ullevål

På Ullevål finner du en rekke flotte villaer, små koselige gater der det er rom for lek og moro. Når du skal selge på Ullevål, er det lurt å tenke gjennom alle de tingene du liker best ved dette området, slik at du kan gi de interesserte kjøperne et godt og reelt inntrykk av ditt nabolag. Har du en bolig som passer for større familier, er det godt å kunne vise til kort vei til barnehager og skoler.

Lokal shopping på Ullevål

Ullevål er som et lite sentrum i seg selv, med blant annet Amfi Ullevaal, som huser omtrent 30 ulike butikker. I tillegg ligger det velkjente Ullevaal Stadion her, som jo er et trekkplaster hver gang det spilles store fotballkamper. For de som vil ha alt de trenger på ett sted, og samtidig kort vei til Oslo sentrum, er Ullevål et godt sted å se etter bolig.

Finn eiendomsmegler hos Meglersiden for boligen din

Skal du selge bolig på Ullevål er det lurt å starte prosessen inne på Meglersiden. I tillegg til mye god informasjon om salg og kjøp av bolig, er det et kontaktpunkt mellom deg og din eiendomsmegler. Her kan du nemlig legge inn informasjon om det du ønsker å selge, og deretter får du uforpliktende tilbud fra meglere som ønsker å hjelpe deg gjennom salgsprosessen. Slik finner du en god samarbeidspartner, som kjenner ditt lokale område.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.