Image Description
Image Description

Sammenlign eiendomsmeglere i Røa

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Meglersiden har samlet over 378 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg.

Meglersiden Røa


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Rooa Rektangel Bilde
Roa bydel lite bilde1
Rooa bydel lite bilde2
Rooa bydel stort bilde

Fordeler ved å selge på Røa

Som boligselger på Røa, kan det være greit å få frem det positive med beliggenheten, blant annet at det er et populært boligstrøk på vestkanten av Oslo. Området ligger nord for Ullernåsen, og øst for Lysakerelva, samt at det grenser til Bærum. Etter hvert som Røa ble bygget ut til å bli et populært boligstrøk, er det mange som ønsker å bo der. Prisene er som regel litt høyere i dette området på grunn av sin gode beliggenhet, men med riktig eiendomsmegler finner du også riktig kjøper som er villig til å betale for det de vil ha, enten det er rekkehus, leilighet eller villaer.

Ditt eget sentrum midt i Røa

Du finner Røa sentrum mellom Vækerøveien og Griniveien, med butikker og serveringssteder – stort sett alt du trenger rett ved der du bor. Blant annet har man kort vei til apotek, vinmonopol og Deichmanske bibliotek. Det er stor utvikling i området med stadig nye, moderne boliger og kontorbygg, som også er positivt hvis du ønsker å treffe yngre boligkjøpere.

Sport og kultur i nærhet til sentrum

Det er mye fokus på idrett og kultur i nærområdet, som er tilbud de fleste kjøpere setter høyt. Her er det utstillingssentre og musikkarrangementer, og mange idrettsanlegg der man kan drive med favorittsporten. Persbråtenhallen og Røa idrettspark er eksempler på populære anlegg. Dessuten er det kort vei til gode turmuligheter, som ofte er et trekkplaster for kjøpere. Alt dette finnes altså med kort vei inn til Oslo sentrum.

Bruk Meglersiden når du skal finne eiendomsmegler

Skal du selge bolig på Røa, er det enkelt og greit å bruke Meglersiden. Her legger du inn informasjon om boligen din, og deretter vil du få helt uforpliktende tilbud fra dyktige meglere som vil hjelpe deg. Slik fungerer Meglersiden som et kontaktpunkt mellom deg og meglere slik at dere kan starte samarbeidsprosessen helt enkelt. Du kan også finne mye informasjon på nettsiden med tips om salg av bolig.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.