Sammenlign eiendomsmeglere i Rogaland

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Sne Eiendom
Eiendomsmegler Vest
EIE Eiendomsmegling
Nordvik
Heimdal Eiendomsmegling
Privatmegleren
Notar
Exbo
Sørmegleren
DNB Eiendom
EiendomsMegler 1
Aktiv

Meglersiden har samlet over 364 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Rogaland


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Rogaland fylke rektangel bilde
Rogaland fylke lite bilde 1
Rogaland fylke lite bilde 2
Rogaland fylke stort bilde

Start prosessen med å selge bolig i Rogaland

Rogaland har flere populære eiendomsmeglere, uansett om du skal selge i Stavanger, Haugesund, Egersund, Sandnes og karmøy. Det kan derfor være en utfordring å finne riktig eiendomsmegler til å selge din bolig, og samtidig kjenne ditt til ditt boligområde. For det å bruke rikitg eiendomsmegler kan gjøre veien til et godt salg enklere, enten du skal selge hus eller leilighet.

Hvem er det du selger til i Rogaland?

Rogalands primære bæringsveier er oljeindustri, mekanisk, metall, men også jordbruk er stort. Her er det mange som har flyttet inn fra andre land, og gjort fylke mer internasjonal. Dette påvirker selvfølgelig prisene, som gjør at det kan være lønnsomt å selge boliger som ligger sentralt. Men også hus litt i utenfor sentrumsnære områder er populære. Dersom du vil selge bolig i sentrum bør du gå for en målgruppe som kan ta seg råd til god beliggenhet. Ønsker du å selge et hus som ligger mer i utkanten, er dette perfekt for blant annet barnefamilier som ønsker å bo i rolige strøk med god plass.

Dine favoritter i Rogaland

Når du skal selge bolig er det selvfølgelig avgjørende at kjøperen får med seg alle de fantastiske sidene ved å bo i Rogaland. Fylkets flotte turmuligheter til fjells eller til havs er noe du absolutt burde få frem. Dette vil din eiendomsmegler med lokal kunnskap også kunne bistå med.

Meglersiden har en eiendomsmegler for deg

Leter du etter eiendomsmegler og vil selge din bolig i Rogaland, kan du enkelt legge inn informasjon hos Meglersiden. Deretter blir du kontaktet av meglere som ønsker å starte et samarbeid. På denne måten kan du velge en megler som kjenner området godt, og du vil få en enkel og god salgsprosess.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av eiendomsmeglere

Send oss en henvendelse og beskriv boligen som skal selges.
2

Motta flere tilbud

Innen kort tid blir du kontaktet av flere lokalkjente eiendomsmeglere.
3

Sammenlign og velg

Sammenlign tilbudene og velg en eiendomsmegler. Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale.

Finn din eiendomsmegler

Her kan du søke etter eiendomsmeglere. Søk på meglerens navn, et postnummer eller område for å se salgsstatistikk og vurderinger.

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.