Sammenlign eiendomsmeglere i Haugesund

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Estate
Nordic Bolig
Eiendomsmegler A
Heimdal Eiendomsmegling
Sne Eiendom
Stray & Co
Sørmegleren
Krogsveen
Best Eiendomsmegler
Aasen Eiendomsmegling
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Frem Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 370 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Haugesund


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Haugesund by rektangel bilde
Haugesund by lite bilde 1
Haugesund by lite bilde 2
Haugesund by stort bilde

Kom i gang med boligsalget i Haugesund

Som en en koselig og naturskjønn by i Rogaland, bør det ikke være noe problem å få solgt boligen. Den grenser mot Tysvær, Karmøy og Sveio, og har derfor mange boligkjøpere i umiddelbar nærhet. Det er et ganske lite sted, men med sin nærhet til ved Nordsjøen, er det perfekt for de som vil være nær havet eller jobber i oljebrasnjen. Skal du selge bolig i Haugesund, er også nærheten til natur en klar driver for kjøperne.

Sentrum av Haugesund

Etter byplanleggingen i Haugesund, har sentrum blitt preget av sitt kvadratur. Sentrum strekker seg fra Smedasundet og broer over til øyene Risøy og Hasseløy. Her finnes det samme type rutenettet av gater. Skal du selge bolig i sentrum, kan du fokusere på å vise til et stort tilbud av kaféer, utesteder og restauranter.

Natur og gode forbindelsere

Det er selvfølgelig et pluss å trekke frem den vakre vestlandsnaturen. Som boligselger er det derfor enkelt å få frem alt det Haugesund har å by på, enten det er nærhet til havet, til fjell eller kort vei til sentrum der man kan oppleve bylivet. Dessuten holder en rekke aktører innen maritim sektor til her, så gode forbindelser til kontorområder er et godt salgsargument.

Finn en eiendomsmegler i dag

Hos Meglersiden er det bare å legge inn informasjon om boligen du ønsker å få solgt i Haugesund. Deretter vil du etter hvert få helt uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som ønsker å hjelpe deg med salget. Du velger selv hvilken eiendomsmegler du vil samarbeide med, og Meglersiden er en praktisk måte å komme i kontakt med hverandre på.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.