Sammenlign eiendomsmeglere i Stavanger

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Boligmegleren Marcussen & Horgen
DNB Eiendom
Eiendomsmegler A
Meglergaarden
Notar
Estate
Kaland & Partners
Attentus Eiendomsmegling
Best Eiendomsmegler
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Rede Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 370 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Stavanger


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Stavanger by rektangel bilde
Stavanger by lite bilde 1
Stavanger by lite bilde 2
Stavanger by stort bilde

Selge i Stavanger

Avhengig av hvilken type område og bolig man skal selge, er det best å fokusere på de tingene som gjør din bolig unik for kjøperen. Stavanger, kjent som oljenæringens hovedstad, tiltrekker seg mennesker fra hele verden. I tillegg er dette en universitetsby med mange unge studenter som gir byen litt ekstra liv. Så tenk nøye over hvem dine kjøpere er og rett fokuset på det som er interessant for dem

Hvem er det du selger til i Stavanger?

Som en internasjonal by har dette medført noe høye priser, og spesielt de sentrale husene og leilighetene har høyere priser enn de som ligger litt i utkanten. Dersom du vil selge bolig i sentrum bør du gå for en målgruppe som kan ta seg råd til god beliggenhet. Ønsker du å selge et hus som ligger mer i utkanten, er dette perfekt for blant annet barnefamilier som ønsker å bo i rolige strøk med god plass.

Dine favoritter i Stavanger

Når du skal selge bolig er det selvfølgelig avgjørende at kjøperen får med seg alle de fantastiske sidene ved byen. Byens flotte turmuligheter til fjells eller til havs, eller byens mange kulturtilbud, er noe du absolutt burde få frem. Dette vil din eiendomsmegler med lokal kunnskap også bistå med.

Meglersiden har en eiendomsmegler for deg

Leter du etter eiendomsmegler og vil selge din bolig i Stavanger, kan du enkelt legge inn informasjon hos Meglersiden. Deretter blir du kontaktet av meglere som ønsker å starte et samarbeid. På denne måten kan du velge en megler som kjenner området godt, og du vil få en enkel og god salgsprosess.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.