Sammenlign eiendomsmeglere i Trøndelag

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Møre Eiendomsmeling
Foss & Co
Meglergaarden
Rede Eiendomsmegling
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Fjordane Eiendomsmegling
EIE Eiendomsmegling
&Partners
Eiendomsmegler Bergen
Sørmegleren
Jenssen & Bolle Eiendomsmegling
Sne Eiendom

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Trøndelag


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Trøndelag fylke rektangel bilde
Trøndelag fylke lite bilde 1
Trøndelag fylke lite bilde 2
Trøndelag fylke stort bilde

Hvem selger du boligen til?

Trøndelag er et fylke med det meste, som jordbruk, skogbruk, bergverk, vinkraftproduksjon, fiskeri og olje-og gassutvinning. Trøndelags geografiske område har rett og slett gjort fylke til et populært sted å slå seg ned. Dette har også påvirket prisene, der Trøndelag i dag kan ha svært varierende priser, og spesielt i de sentrale husene og leilighetene har høyere priser enn de som ligger litt i utkanten. Dersom du vil selge bolig i sentrum bør du gå for en målgruppe som kan ta seg råd til god beliggenhet. Skal du du selge et hus som ligger mer i utkanten, er dette perfekt for blant annet barnefamilier som ønsker å bo i rolige strøk med god plass.

Historisk viktige Trøndelag

Trøndelag grenser til Nordland, Møre og Romsdal, Oppland og Hedmark, i tillegg til Sverige i øst, med over 450 000 innbyggere. De flest bor likvel langs Trondheimsfjorden. Trondheim er kjent for både å være en studentby, som er en fordel om du skal selge til en yngre målgruppe. Ellers bor mange rundt steinkjer, levanger, Namsos og Orkanger.

Snakk med flere meglere i Trøndelag

Rådfør deg med flere eiendomsmeglere om hva som kan være lurt med tanke på salget av din bolig, og innhent tilbud fra flere meglere i ditt lokalområde, uansett hvor i Trøndelag du bor. Både for å oppnå best mulig pris på boligen, men enda viktigere for å finne den beste megleren for deg og ditt salg. Velg gjerne en eiendomsmegler som har god lokalkunnskap og som du har tillit til vil gjøre den beste jobben for deg.

Legg ut oppdraget på Meglersiden

Etter å ha lagt ut jobben på Meglersiden vil du bli kontaktet av eiendomsmeglere i ditt område, og som kjenner Trøndelag. Ved å lese andres erfaringer og basert på egen vurdering, velger du selv den megleren som passer deg og ditt boligsalg. Det er opp til deg om du ønsker å takke ja til noen av tilbudene – og det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å legge ut en jobb.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.