Sammenlign eiendomsmeglere i Trondheim

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Sne Eiendom
Estate
Stray & Co
Bjørgvin Eiendomsmegling
Fjordane Eiendomsmegling
Skivik & Co
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Fana sparebank Eiendom
Møre Eiendomsmeling
Aktiv
Verdi Eiendomsmegling
Rede Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 370 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Trondheim


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Trondheim by rektangel bilde
Trondheim by lite bilde 1
Trondheim by lite bilde 2
Trondheim by stort bilde

Å selge bolig i Trondheim

Trondheim er en vakker by og med et stort og internasjonalt universitets- og forskningsmiljø. Sentrum er relativt lite, men det er likevel mange muligheter for å selge både leilighet eller enebolig i området i og rundt Trondheim. Skal du selge bolig er det alltid lurt å vurdere hva du liker best med beliggenheten til huset eller leiligheten din, slik at du enkelt kan fortelle kjøperen om fordelene ved boligen.

Nærhet til sentrum, hvem er målgruppen?

For noen kjøpere er det spesielt viktig med kort vei til sentrum, og dette gjelder i Trondheim som i andre byer. Vurderer du å selge en leilighet i Trondheim sentrum, kan du for eksempel henvende deg mot en yngre målgruppe som ønsker et mindre sted å bo og er mer opptatt av sentral beliggenhet, enn hage og rolig boligstrøk. For eksempel Nedre Byåsen og Øya er populære områder, som ligger sentralt og tett mot NTNU og sentrum.

Selge bolig utenfor sentrum

Dersom du vil selge en bolig som ligger litt utenfor sentrum i Trondheim, er det også mange aspekter å vurdere når du skal kommunisere fordelene ved din bolig til en kjøper. Er det for eksempel et rolig boligstrøk som passer for småbarnsfamilier, der man har mulighet til å leke ute, er dette et godt salgsargument. Dessuten er det alltid en fordel å kunne vise til kort vei til severdigheter eller naturopplevelser, og gode forbindelser med kollektiv transport.

Hos Meglersiden kan du finne eiendomsmegler

Du kan enkelt finne eiendomsmegler når du skal selge din bolig i Trondheim. Da går du inn på Meglersiden og legger inn informasjon om hus eller leilighet som du skal selge. Deretter vil du bli kontaktet av eiendomsmeglere som vil bistå deg i prosessen. Tilbudene er uforpliktende, slik at du kan velge den som passer deg best.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.