Sammenlign eiendomsmeglere i Horten

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


EiendomsMegler 1
Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Bjørgvin Eiendomsmegling
Stray & Co
Jenssen & Bolle Eiendomsmegling
Møre Eiendomsmeling
Proaktiv
Z Megleren
Estate
Heimdal Eiendomsmegling
Notar

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Horten


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Horten by rektangel bilde
Horten by lite bilde 1
Horten by lite bilde 2
Horten by stort bilde

Kystbyen Horten

Horten er en kjent havneby med mange blomstrende hager og flere små handelsområder. Kystlinjen strekker seg 40 kilometer, fra fra Re i nord til Tønsberg i sør. Horten har også flere populære bosetningsområder, som Horten sentrum, Åsgårdstrand, Borre, Skoppum og Nykirke. Hvilket område skal du selge i og hva som kjennetegner ditt nabolag kan være gode salgsargumenter.

Kultur og idrett

Torget ligger i sentrum av byen og rett ved kinoen, med blant annet visninger fra Hortens filmklubb. Horten er også kjent for sine mange kirker, deriblant Løvøy kapell fra middelalderen og Horten kirke. Få frem det hva nabolaget ditt kan tilby, om det er nærhet til fotball- eller håndballklubber eller kanskje golf. Horten har rett og slett noe å by på for alle og enhver. Det eneste du trenger å tenke på er å finne riktig eiendomsmegler til å selge din bolig, slik at du blir fornøyd med resultatet.

Finn lokalkjente eiendomsmeglere

Det lønner seg derfor å finne en eiendomsmegler som kjenner til både byen og nabolaget der du skal selge. Legger du ut boligen på Meglersiden hjelper vi deg å finne riktig eiendomsmegler. Legg ut boligsalgsoppdraget, så vil du bli kontaktet av lokalkjente eiendomsmeglere allerede i dag.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.