Sammenlign eiendomsmeglere i Bergen

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Fjordane Eiendomsmegling
Z Megleren
Meglerhuset Eiendom
EIE Eiendomsmegling
DNB Eiendom
Sne Eiendom
Exbo
Frem Eiendomsmegling
Skivik & Co
Estate
Proaktiv
Aasen Eiendomsmegling

Meglersiden har samlet over 370 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Bergen


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Bergen by rektangel bilde
Bergen by lite bilde 1
Bergen by lite bilde 2
Bergen by stort bilde

For deg som skal selge bolig i Bergen?

Dersom du skal selge bolig i Bergen, er det viktig å få frem hva som gjør at nettopp din bolig skiller seg ut. Noen kjøpere ønsker nærhet til bylivet, mens andre foretrekker og være nær naturen. For familier er kanskje fokuset skole og barnehager. Tenk hvem som er målgruppen til din bolig, å få frem det du liker med ditt nabolag.

Sentrumsnære boliger

Ønsker du å selge en bolig i Bergen sentrum, kan du blant annet fokusere på nærheten til vannet, ved Bryggen, og alle de flotte butikkene og shoppingmulighetene. Områder som er nær Strandgaten, Marken, Hollendergaten og Bryggen er perfekte for de som vil være rett ved det som skjer i byen. Her er det koselige brosteinsgater, og skikkelig Bergenfølelse.

Bergens vakre natur

Avhengig av hvilken type område og bolig man vil selge, er det best å fokusere på de tingene som gjør din bolig unik for kjøperen. Skal du selge utenfor bykjernen, fokuser på områdene rundt, som de vakre fjellene i nærheten og de gode mulighetene det for fritidsaktiviteter ute. skal du selge i sentrum, er kanskje fokuset nærhet til butikk og byliv, men også hvor lett det er å ta en pause i hverdagen og komme seg ut i naturen. Tenk over hva du tror er det unike med ditt område. Bor du i et familievennlig strøk, få dette frem ved å fremheve soverom, hage og nærhet til skole. Kan du tilby nærhet til offentlig transport, er dette også et pluss for eventuelle kjøpere.

Meglersiden som kontaktpunkt for eiendomsmegler

Dersom du vil gå i gang og selge din bolig i Bergen, kan det være praktisk å bruke vår tjeneste. Her er det et stort utvalg av kunnskapsrike eiendomsmeglere, som vil hjelpe deg. Du legger først inn litt informasjon om boligen du ønsker å selge, deretter vil du få tilbud og kan velge den megleren som passer deg best. Det kan være lurt å gå for en som har gode lokalkunnskaper, og som kjenner markedet i Bergen godt.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.