Sammenlign eiendomsmeglere i Drammen

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


EiendomsMegler 1
Z Megleren
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
EIE Eiendomsmegling
Sne Eiendom
Eiendomsmegler A
Skivik & Co
Fana sparebank Eiendom
Meglergaarden
Privatmegleren
Eiendomsmegler Bergen
&Partners

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Drammen


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Drammen by rektangel bilde
Drammen by lite bilde 1
Drammen by lite bilde 2
Drammen by stort bilde

For deg som skal selge bolig i Drammen

Når du skal selge i Tromsø, kan det lønne seg å snakke med lokalkjente eiendomsmeglere som kan hjelpe deg å få frem hele området, og ikke bare boligen i en salgsprosess. Drammen, også kalt Elvebyen, ligger blant annet en kort togtur utenfor Oslo, som gjør området attraktivt for boligkjøpere. I tillegg ligger Lier, Svelvik, Sande, Nedre Eiker og Hof i umiddelbar nærhet. Denne byen er en av de som vokser raskest i Norge, og det har vært en spennende utvikling i sentrum av Drammen de siste årene. Det kan derfor lønne seg å få frem alt Drammen har å by på, som parker med kunstinstallasjoner langs elven, et stort utvalg av spisesteder og et koselig bysentrum.

Populært for de aller fleste

Det er populært for både yngre og eldre kjøpere, og utviklingen i byen de siste årene er nok en god grunn til at så mange ser mot Drammen når de vil skaffe seg bolig. Fra å være en forurenset og grå industriby, er Drammen nå blitt en grønn og levende by. I tillegg finnes det skogsområder like utenfor byen, og badestrender og parker langs med Drammenselven. Perfekt for de som ønsker kort vei til uteområder midt i byen. Så selg inn det ditt område har å by på, enten det er laksefiske, nærhet til naturen eller et steinkast unna bylivet.

Å flytte til Drammen

Drammen er også et attraktivt sted å flytte til for de som vil ut fra Oslo, men fortsatt være i nærheten av byen. Få frem de gode forbindelsene med toget, og hvor enkelt det er å pendle mellom byene. Med en god eiendomsmegler som kjenner området og godene ved å bosette seg i Drammen, vil salgsprosessen gå enklere. Dette er en by med mye sjarm!

Finn din eiendomsmegler gjennom Meglersiden

Dersom du ønsker en enkel måte å komme i kontakt med en eiendomsmegler, er det en god idé å bruke Meglersiden. Her legger du inn informasjon om boligen du ønsker å selge, og deretter får du helt uforpliktende tilbud. Meglerne kjenner lokalområdet og markedet godt, og du kan velge den megleren du helst vil samarbeide med. Du finner også tips og inspirasjon om boligsalg her.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.