Sammenlign eiendomsmeglere i Frogner

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Meglerhuset
Sørmegleren
Fana sparebank Eiendom
Rede Eiendomsmegling
DNB Eiendom
Nordvik
Meglerhuset Eiendom
Skivik & Co
Eiendomsmegler Vest
Boligmegleren Marcussen & Horgen
Foss & Co
Exbo

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Frogner


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Frogner bydel rektangel bilde
Frogner bydel lite bilde 1
Frogner bydel lite bilde 2
Frogner bydel stort bilde

Trekk frem det positive ved å bo på Frogner

Det er mye positivt å trekke frem dersom du skal selge bolig på Frogner; et av de flotteste strøkene i Oslo. Området ligger sentralt på vestkanten i Oslo, og er stedet der du finner vakre villaer, leiligheter og bygårder. Prisene i dette området er høye, og det er desto viktigere å trekke frem alt det man får med på kjøpet i dette vakre strøket.

Du selger ikke bare en bolig, men også Frogner bydel

Dette er en av byens vakreste områder, spesielt når det kommer til arkitekturen. Her finner du flotte bygårder og store hus, perfekt for de som ønsker en mer eksklusiv og lekker bolig. Leilighetene i strøket er ofte store, der det er høyt under taket og lekre balkonger. Koselige bygårder med grønne hager er et pluss. I nærheten finner du populære steder som Frognerparken, perfekt for de som ønsker kort vei til en grønn oase midt i byen. I tillegg er det kort vei ut til Bygdøy, der man kan gå lange turer i skogen eller ved sjøen og bade om sommeren. Snakk med eiendomsmeglere om hva som bør trekkes frem ved akkurat din bolig, og fokuser på omgivelsene som passer din målgruppe

Restauranter og uteliv

De eksklusive butikkene og restaurantene på Frogner er et trekkplaster for mange, og verdt å fokusere på når du skal selge bolig her. Det dukker stadig opp nye og spennende serveringssteder med god mat og drikke, i tillegg til koselige kaffebarer. Dette er også det området i Oslo der man finner lekre motebutikker og skjønnhetssalonger, som setter sitt preg på stedet.

Finn eiendomsmegler helt enkelt

Når du skal selge din bolig på Frogner kan du enkelt starte prosessen gjennom Meglersiden. Her finner du eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt, og vet hva som bør trekkes frem når du skal selge. Du legger enkelt inn informasjon om din bolig, og deretter vil du bli kontaktet av eiendomsmeglere, helt uforpliktende. Dette er en god måte å finne den perfekte eiendomsmegleren for deg som vil få til et godt salg på eksklusive Frogner.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.