Sammenlign eiendomsmeglere i Moss

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Nordvik
Eiendomsmegler Vest
Privatmegleren
Notar
DNB Eiendom
Aktiv
Heimdal Eiendomsmegling
Sørmegleren
EIE Eiendomsmegling
Exbo
Sne Eiendom
EiendomsMegler 1

Meglersiden har samlet over 364 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Moss


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Moss by rektangel bilde
Moss by lite bilde 1
Moss by lite bilde 2
Moss by stort bilde

Selge bolig i Moss?

Moss by ligger i Østfold fylke med nærhet til Oslofjorden. Det finnes gode pendlermuligheter, enten via tog til Oslo eller Drammen. Eller med ferge over til Horten i Vestfold. I Moss kan du se en fotballkamp mens du nyter en pølse i vaffel, eller tar en tur i flotte nesparken som også byr på bademuligheter. Det er fint å bo i Moss for store og små, byen har et godt tilbud av barnehager og skole. Finn ut hvilke målgruppe som passer din bolig, og selg inn hva ditt nabolag kan tilby, enten det er kort vei til toget, fotballkamper eller nærhet til skoler.

Flere meglere i Moss

Meglersiden hjelper deg å finne rett eiendomsmegler for nettopp ditt boligsalg. Megleren skal fungere som en god mellommann mellom selger og kjøper, og det kan være lurt å sammenligne flere tilbud før du velger megler. Start boligsalgsprosessen her. Fyll ut skjema og bli kontaktet av flere meglere. Det kan være det en lønnsom avgjørelse.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av eiendomsmeglere

Send oss en henvendelse og beskriv boligen som skal selges.
2

Motta flere tilbud

Innen kort tid blir du kontaktet av flere lokalkjente eiendomsmeglere.
3

Sammenlign og velg

Sammenlign tilbudene og velg en eiendomsmegler. Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale.

Finn din eiendomsmegler

Her kan du søke etter eiendomsmeglere. Søk på meglerens navn, et postnummer eller område for å se salgsstatistikk og vurderinger.

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.